HVG's Historie

 

Himmelev-Veddelev Gymnastikforening (HVG) blev stiftet den 6. oktober 1925 af initiativrige karle i lokalområdet uden nogen form for administrativ eller økonomiske støtte fra sognerådet. Det var derfor en vanskelig start, hvor det var svært at finde egnede lokaler, og instruktørerne var ofte skolens lærere, som gratis stillede sig til rådighed i fritiden. Medlemskontingentet for sæsonen 1925/1926 var 1 kr./måned dog kun 50 ører/måned for unge under 16 år.

 

 

 
 

 

  Til en begyndelse hed foreningen Himmelev-Veddelev Idrætsforening, og den var et stærkt samlingspunkt for lokalbefolkningen, som støttede op omkring foreningen, også dem som ikke selv formåede eller ønskede at udøve de idrætslige aktiviteter.
I 1948 havde foreningen således 100 aktive medlemmer og intet mindre end 500 passive medlemmer
 
 

I takt med udstykningen af de store boligområder i Himmelev og Veddelev voksede foreningen sig meget større og fik til stadig flere forskellige idrætslige aktiviteter, så det blev i 1970 under den daværende formand Ove Jørgensen besluttet at opsplitte foreningen i følgende tre foreninger:

  • Himmelev-Veddelev Idrætsforening, Håndbold-afdelingen (HVI)
  • Himmelev-Veddelev Boldklub (HVB)
  • Himmelev-Veddelev Gymnastikforening (HVG)
 

 

 
 

 

  Selvom HVG altid har haft gymnastikken i centrum, så har det altid været i bred forstand og med fokus på arrangementer af mere social karakter, hvilket gennem tiderne har ført til bl.a. adskillige juletræsfester, fastelavnsfester, sommerudflugter, dilettantkomedier og det nyeste initiativ sundhedsdage.  
 

På det gymnastikmæssige område er der udvidet med konkurrenceprægede spring-rytmehold, rene rytmehold og familiehold, hvor både børn og forældre aktiveres.

 

 

 
   2015 Et Stort Jubilæums År  
 

HVG fylder 90 år 16-10-2015

For 90 år siden blev HVG stiftet som forening - En 90 års fødselsdag skal naturligvis fejres på behørig vis, hvilket vil skete med en reception fredag den 23/10-2015 kl. 15-18 i festsalen på Himmelev Skole. HVG er ikke den eneste lokale forening, der kan fejre 90 års fødselsdag, da vi har fælles rødder med HVI (Håndbold) og HVB (Fodbold).Der var et stort fremmøde til vores fælles reception, hvor der var rig lejlighed til at genopfriske fortiden og kigge sammen ind i fremtiden, eller dele nutiden med andre fremmødte fra det lokale idrætsliv.

     
     

Sundhedsløbet en kæmpe success 01-06-2015

Det lykkedes trods lidt regn at gennemføre sundhedsløbet og gå-ruten. Ruten var 5 kilometer rundt i Himmelev, og både unge og gamle deltog på denne dag.

Der blev skabt et overskud på 46335kr takket være vores sponsorer:

Firmaer i Himmelev: Neurorehabilitering og kiropraktik, Tandlægehuset, Comwell, KD gulve, Cyklingsshop, Himmelev Auto og VVS, Klimaks, CASDK, CykelMads, Dig-i Centrum, Sport og Fitness i Himmelev, Meny, Netto, Ekman Bolig, Hensrik bolig, Hilmer Consulting, Supporters IT, RIR revision, Danske bank og mange andre, som har givet ialt 70 præmier og 32.500kr i direkte sponsorat.

 
 

Guld til HVG juniorpiger i TEAM gym 31-05-2015

HVG juniorpiger sikrede sig weekenden 30-31 Maj 2015 guldmedaljer ved DM i 4.division. Det var første år HVG stiller med hold i juniorrækken i TEAM Gym og flere på holdet er endda lånt fra gruppen af de yngre minipiger.

Pigerne scorede dagens højeste karakter på banen med flotte spring af høj sværhed. På rytmegulvet blev det dagens næsthøjeste karakter. Nogle fejl på trampetten kunne derfor ikke forhindre at pigerne vandt med næsten et helt point ned til nr 2. 

     

 

 

Vores sponsorer