Æresmedlem Himmelev-Veddelev Gymnastikforening

08-05-2023

På vores netop afholdte årsopvisning i Himmelev hallen, som afslutning på vintersæsonen 2022-23, kunne vi for første gang i mange mange år, udnævne et nyt æresmedlem af foreningen, nemlig Anette Touborg.

Anette Touborg er en ildsjæl og har igennem så mange år, ja mere end 30 år, stået i spidsen for et utal af seniorhold, og har i den grad med sin begejstring og motivation skabt så megen glæde hos deltagerne, at de år efter år er vendt tilbage.

På et tidspunkt var Annette Touborg instruktør for mere end 25 % af alle foreningens medlemmer. Ganske enkelt imponerende.

Annette Touborg har ved flere lejligheder meldt ud, at nu måtte tiden være inde til at stoppe, men deltagerne har gang på gang fået hende overbevist om, at hun lige skulle tage bare én sæson mere.

Men i 2022 blev det et endeligt stop.

Derfor var det helt naturligt, at Anette Touborg skulle udnævnes som æresmedlem i HVG, siger formand Jack Mechlenborg. Vi er så stolte over Anettes arbejde og indsats igennem de mange år, der i den grad har haft så stor betydning, og skabt så megen glæde for så mange gymnaster her i Himmelev området.


Vores sponsorer